curatare-industriala-prin-sablarecuratare-industriala-prin-sablare
Sablare metal

Servicii de sablare a suprafeţelor metalice

Metodele noastre de sablare abrazivă curăță oțelul pentru a îndepărta vopseaua, rugina, grăsimea și murdăria pregătind suprafața pentru aplicarea vopselelor și straturilor de protecţie.

Restaurarea lemnului

Restaurarea lemnului

Alpin Shunt oferă o soluție ecologică pentru restaurarea și pregătirea suprafețelor de lemn fără a folosi substanțe chimice dăunătoare sau care afectează integritatea și structura lemnului.

Restaurare piscine

Restaurare piscine

Putem elimina vopseaua, depuneri cum ar fi algele și calciul, folosind o metodă de curățare abrazivă pentru a pregăti suprafața bazinului pentru o lucrare de restaurare.

Îndepărtarea ruginii cu aparate de sablat mobile

Experții noștri cu experiență în îndepărtarea ruginii pot elimina rugina și coroziunea de pe o varietate de suprafețe dure, cu o tehnologie de sablare abrazivă suficient de puternică pentru a îndepărta rugina de pe mașinile industriale.

Îndepărtare graffiti

La Alpin Shunt, suntem mândri să oferim metode eficiente de îndepărtare a graffitilor care sunt capabile să înlăture graffiti-ul în interior sau în aer liber fără a folosi substanțe chimice sau care cauzează deteriorarea suprafețelor.