curatare-industriala-prin-sablarecuratare-industriala-prin-sablare
Motocompresor Mobilair

Motocompresor Mobilair

Motocompresorul îndeplineşte, prin conceptul de procesare a gazelor evacuate, cele mai stricte valori privind emisiile din standardul IIIB respectiv TIER 4 final, pentru această clasă de putere.

Sablare cu gheaţă carbonică

Sablare cu gheaţă carbonică

Procesul de sablare cu gheaţă carbonică este o metodă de curăţare modernă şi ecologică fără apă sau substanţe chimice. Această metodă non-abrazivă nu deteriorează suprafeţele şi nu produce deşeuri suplimentare.

Curățare cu vacuum

Curăţare cu vaccum

Aparatul de curățare cu vacuum Tornado ACS poate fi ușor configurat. În timpul procesului de curăţare granulele folosite și reziduurile rezultate sunt absorbite imediat înapoi în aparat.

Curăţare prin sablare cu aer

Curăţare prin sablare cu aer

Aparatele de sablare portabile IBIX® sunt cele mai versatile și economice, carcasa de aluminiu permite o portabilitate excelentă pentru toate tipurile de locații.

Aspirator industrial

Aspirator industrial

Un aspirator industrial ne permite să colectăm în permanență reziduurile generate de procesele de sablare, praful și molozul, făcând mediul complet curat și fără praf.

Curăţare cu presiune

Curăţare cu presiune

Aparatul Nilfisk MH 7P 200/1200 cu presiune apă rece/caldă, acţionat de motor diesel este total independent de sursele electrice, şi chiar de sursele normale de apă, făcându-l să fie extrem de flexibil.