curatare-industriala-prin-sablarecuratare-industriala-prin-sablare

Curăţenie impecabilă cu aspiratorul NILFISK ATTIX 791 2M/B1

Aspirator industrial

Aspiratoarele industriale Nilfisk sunt soluția optimă pentru întreținerea, curățarea și automatizarea producției, fiind utile pentru curățarea în spații închise și pentru îndepărtarea prafului și fumului periculos. Aspiratoarele industriale sunt de asemenea utile în locuri în care nu sunt permise emisii de praf, precum zonele cu utilaje sensibile la praf, laboratoarele și unitățile tip sală aseptică.

Legislaţia (IEC/EN 60335-2-69) impune restricţii foarte stricte cu privire la manipularea prafului periculos. Aspiratoarele de TIP 22 îndeplinesc toate cerinţele pentru cel mai înalt nivel de siguranţă, pentru a asigura protecţia maximă a sănătăţii. Utilizarea tehnologiei CE, adică a motorului monofazat fără perii face ca acest aparat să poată fi folosit în medii ATEX Zona 22. Este un aspirator care este sigur şi nu produce scântei, astfel riscul de declanşare al unei explozii este eliminat.

Este un aspirator de mărime medie cu sistem de curăţare a filtrelor Push&Clean pentru sporirea randamentului şi reducerea timpului de nefuncţionare. ATTIX 791-2M/B1 are un container din inox de 70 de litri care poate fi golit prin basculare sau ridicare de pe cadrul solid din oţel.

Costurile operaţionale sunt minimizate cu ajutorul filtrului textil lavabil PET, şi uşurinţa la utilizare este superioară datorită nivelului foarte scăzut al zgomotului care ne permite să muncim în aproprierea altor persoane fără a le deranja.

Un mediu complet curat și fără praf

Un aspirator industrial ne permite să colectăm în permanență reziduurile generate de procesele de sablare, praful și molozul, făcând mediul complet curat și fără praf.

Filtrul captează toate impurităţile, împiedicând aspirarea acestora înapoi în mediul înconjurător şi protejând operatorul. Nilfisk foloseşte filtre de cea mai bună calitate la aspiratoarele sale.

Reciclăm materialele de producţie. În orice instalaţie de producţie mecanică uleiul, emulsiile, soluţiile chimice şi apa trebuie aspirate constant. Astfel, se pot economisi bani dacă aceste lichide sunt filtrate şi refolosite.

Contacteaza-ne acum pentru o estimare gratuita!

Specialiștii noștri va pot oferi gratuit detalii despre soluțiile care se potrivesc cel mai bine necesităților dvs., sau se pot deplasa la locația dvs. pentru o estimare gratuită.