curatare-industriala-prin-sablarecuratare-industriala-prin-sablare

Aparatul Nilfisk MH 7P 200/1200 cu presiune apă rece/caldă pentru o curăţenie impecabilă

Curăţare cu presiune

Temperaturile ridicate generate de curăţitoarele cu înaltă presiune cu încălzire permit reducerea presiunii, a timpului de curăţare şi a cantităţii de detergent necesare.

 

Avantaj clar oferit de apa caldă
Curăţitoarele cu înaltă presiune cu încălzire pot ridica temperatura apei de la 12°C până la 155°C. Acest lucru permite reducerea presiunii de operare, a timpului de curăţare şi a necesarului de detergent. Prin urmare, curăţarea cu apă caldă oferă numeroase opţiuni pentru optimizarea procesului de curatare, precum şi avantaje impresionante.

Rezultate mai bune
Apa caldă înmoaie uleiul uscat şi grăsimea şi îmbunătăţeste dizolvarea acestora, făcându-le mai uşor de curăţat. În industria alimentară, proteinele şi grăsimea pot fi slăbite eficient folosind apa caldă.

Consum redus de detergent
Grăsimea, uleiul, răşinile, etc. pot fi înlăturate de obicei doar cu apă caldă, deci este nevoie de mai puţin detergent sau se poate ajunge chiar la evitarea acestora. Pe lângă faptul că este economic, protejează mediul şi conservă resursele.

Uscare rapida
Suprafeţele curăţate cu apă caldă se usucă mai repede datorită căldurii.

Igienă îmbunătăţită
După curăţarea cu apă caldă se înregistrează o reducere semnificativa a germenilor. De multe ori este de ajuns doar reducerea germenilor fără dezinfectant.

Timp de lucru redus
Apa caldă dizolvă mai repede grăsimea şi astfel se economiseşte până la 35% din timp. Acest lucru înseamnă că există numeroase sarcini de curăţenie pe care le putem îndeplini eficient şi economic.

Temperatură mai mare pentru rezultate mai bune

Căldura este un factor important în procesul de curăţare. Căldura accelerează procesele chimice; cu fiecare creştere de 10°C se dublează viteza de reacţie. Uleiurile, grăsimea şi funinginea se desprind mai repede pot fi înlăturate mai usor. Uleiurile şi grăsimea se dizolvă mai repede. Combinaţia dintre aburul fără minerale şi presiune poate înlătura şi cea mai persistentă murdărie. Aburul este perfect pentru îndepărtarea bitumului, a vopselei în general, a depunerilor de funingine, a lichenilor şi a algelor.

Aparatul Nilfisk MH 7P 200/1200 cu presiune apă rece/caldă, acţionat de motor diesel este total independent de sursele electrice, şi chiar de sursele normale de apă, făcându-l să fie extrem de flexibil. Este ideal pentru şantiere de construcţii din amplasamentele dificile. Managerii clădirilor şi cei din domeniul construcţiilor aleg maşinile de curăţat Nilfisk pentru a ajuta la întreţinerea celorlalte unelte şi echipamente ale lor. Prin păstrarea uneltelor curate participă la îmbunătăţirea productivităţii. Aceştia trebuie să elimine anumite tipuri de murdărie şi praf ca parte a procesului de construcţie. Aparatele de curățare Nilfisk sunt concepute pentru condițiile deosebit de dificile. Acestea sunt fiabile și durabile și prezintă toate caracteristicile necesare pentru a funcționa în condiții foarte dificile.

Curățarea şi întreţinerea utilajelor de lucru

Aparatele de curățare cu înaltă presiune preiau mai multe sarcini în domeniul construcțiilor, toate importante.

În acelaşi timp sunt eficiente pentru îndepărtarea murdăriei, a betonului și a desenelor graffiti.

Modelele MH PE/DE reprezintă o gamă cuprinzătoare de modele cu apă caldă pe benzină sau pe motorină, pentru uz profesional în domenii în care sursele de energie electrică nu sunt disponibile. Modelele pot prelua în mod normal apa din rezervoare, izvoare sau râuri, asigurând astfel un nivel înalt de autonomie în utilizare. Aparatele MH PE/DE reprezintă astfel soluţiile ideale pentru spălarea cu apă caldă în construcţii şi segmente industriale sau pentru curăţenia pe bază de contract sau pentru autorităţilor publice.

Contacteaza-ne acum pentru o estimare gratuita!

Specialiștii noștri va pot oferi gratuit detalii despre soluțiile care se potrivesc cel mai bine necesităților dvs., sau se pot deplasa la locația dvs. pentru o estimare gratuită.