curatare-industriala-prin-sablarecuratare-industriala-prin-sablare

Tehnologie revoluționară: microabraziunea cu aer cu aparatul de sablare Ibix Trilogy 28

Curăţare prin sablare cu aer

Noul sistem de sablare micro-abrazivă cu aer, utilizează în premieră tehnologia patentată HELIX împreună cu unităţile de sablare uscată şi umedă (H2O); toate acestea formează un sistem cu triplă funcţionalitate ce asigură un nivel extrem de ridicat al eficacităţii şi al performanţei.

Aparatele de sablare portabile IBIX® sunt cele mai versatile și economice, carcasa de aluminiu permite o portabilitate excelentă pentru toate tipurile de locații. Modelele din gama IBIX H2O sunt dotate cu tehnologie de sablare dublă, umedă și / sau uscată, proiectată pentru spații de lucru greu accesibile. Metoda H2O poate fi folosită în scopuri diferite, cum ar fi restaurarea, curățenia urbană, îndepărtare graffiti, curățarea industrială și întreținerea industrială etc

Caracteristici principale ale sistemului IBIX

 1. Sistemele de sablare portabile IBIX au atuul greutății reduse, al necesarului de aer foarte scăzut de aer și al capacității fi operat de o singură persoană.
 2. Sistemul IBIX este instrumentul perfect de întreținere care înlocuiește cu succes activitățile ce implică operații manuale de curățare, degresare sau spălare.
 3. Portabilitate acestui sistem reduce timpul și costurile pentru lucrările de întreținere și reparare aflate la distanță de baza de lucru.
 4. Greutatea scăzută și prezența roților permit o deplasare usoară și rapidă chiar și în zonele greu accesibile pentru a realiza lucrări de sablare de mare acuratețe pe suprafete variabile. Sistemele cu sablare uscată și umedă IBIX permit operatorului să realizeze o sablare precisă atât pe suprafete mici cât și mari, comutând cu ușurinta pe sablare umedă cu minerale abrazive sau pe sablare cu bicarbonat de sodiu în toate zonele unde sablarea uscată ar putea cauza probleme utilajelor (echipamente, compresoare de aer etc.).

Curățarea suprafețelor, pregătirea lor pentru vopsire şi alte aplicaţii

 1. îndepărtarea vopselei și a altor învelișuri  cum ar fi rugina, arsurile de laminare, uleiul, lubrifiantul, praful, murdăria, oxizii, produsele corozive și alte materii străine în conformitate cu standardele internaționale de pregătire a suprafețelor
 2. sablare abrazivă înăuntrul rezervoarelor de ulei cu găuri de acces mici
 3. îndepărtarea substanțelor corozive și sablarea abrazivă a structurilor ușoare din oțel inoxidabil
 4. întreținerea oțelului structural din fabricile de procesare a cuprului și din industria de minerit în general
 5. decontaminarea și întreținerea echipamentelor din fabricile industriale
 6. îndepărtarea lubrifianților, uleilui, reziduurilor de vopsea, adezivului și cernelii de pe utilaje și ustensile
 7. curățarea instalațiilor de răcire/ventilare
 8. curățarea sudurilor și a zonelor sudate cu aluminiu sau structuri de oțel inoxidabil pentru îndepărtarea oxizilor
 9. curățarea echipamentelor de aluminiu
 10. curățarea garniturilor de cauciuc
 11. îndepărtarea depozitelor de carbon fără a deteriora suprafața

Contacteaza-ne acum pentru o estimare gratuita!

Specialiștii noștri va pot oferi gratuit detalii despre soluțiile care se potrivesc cel mai bine necesităților dvs., sau se pot deplasa la locația dvs. pentru o estimare gratuită.