curatare-industriala-prin-sablarecuratare-industriala-prin-sablare

Îndepărtare graffiti

Pe piaţă există mai multe produse şi metode în ceea ce privește eliminarea graffitilor de pe diferite suprafeţe, inclusiv soluții chimice dure, sablare tradițională cu nisip – toate având destul de multe dezavantaje. La Alpin Shunt, suntem mândri să oferim metode eficiente de îndepărtare a graffitilor care sunt capabile să înlăture graffiti-ul în interior sau în aer liber fără a folosi substanțe chimice sau care cauzează deteriorarea suprafețelor. Procesul nostru inovator, 100% ecologic, de îndepărtare graffiti funcționează pe aproape orice suprafață, de la cărămidă, beton, ipsos şi piatră naturală până la plăci, lemn, plastic şi metal. Fie că a fost aplicată ieri sau cu ani în urmă, putem aborda orice suprafaţă cu graffiti, garantând un rezultat excellent.

Cum îndepărtăm graffiti

Folosim trei metode atunci când vine vorba de îndepărtarea de graffiti de pe suprafețe.

1. Sablare cu vacuum

Pentru suprafeţe mai mici, folosim tehnologia noastră de sablare cu vacuum, care nu utilizează apă și nici substanțe chimice. Acest echipament avansat de sablare abrazivă poate elimina graffiti de pe aproape orice suprafață folosind un sistem de presiune negativă care curăță practic după el însuși, fără contaminare. Deoarece nu necesită apă, este potrivit atât pentru înlăturarea graffiti în spaţii interioare cât și exterioare.

2. Sablare fără praf, ecologică

Pentru suprafeţe mai mari în aer liber, folosim tehnologia noastră de sablare fără praf. Acest echipament de sablare abrazivă utilizează un flux presurizat de mărgele din sticlă și apă pentru a îndepărta complet graffiti-ul. Deoarece nu se folosesc chimicale şi nu rezultă praf, această opţiune de îndepărtare de graffiti este o alegere excelentă ecologică.

3. Sablarea cu gheaţă carbonică

O a treia metodă de curăţare graffiti este sablarea cu gheaţă carbonică care presupune proiectarea granulelor de gheaţă carbonică pe suprafaţa ce se doreste a fi curăţată, prin intermediul aerului comprimat. În urma şocului termic depunerile nedorite (vopsea, lac, lipici, ulei, bitum, masă plastică, etc) se contractă, se crapă şi se desprind de suprafaţa în cauză.

Sablare ecologică, fără contaminanţi

Indiferent de tehnologia utilizată, puteți fi siguri că rezultatele vor fi impresionante, fără producerea de reziduuri nocive, praf sau alţi contaminanţi.