curatare-industriala-prin-sablarecuratare-industriala-prin-sablare

Tehnologie de sablare abrazivă

Experții noștri cu experiență în îndepărtarea ruginii pot elimina rugina și coroziunea de pe o varietate de suprafețe dure, cu o tehnologie de sablare abrazivă suficient de puternică pentru a îndepărta rugina de pe mașinile industriale. Soluţia noastră de îndepărtarea ruginii este ideală pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale.

O metodă eficientă de îndepărtare a ruginei

Suprafețele din fabrici, ateliere, unităţi de producţie și de pe alte structure care sunt afectate de rugină, pot afecta producţia şi alte procese. Rugina trebuie eliminată eficient pentru a minimaliza riscurile pentru sănătate și pierderile financiare pentru afacerea dvs. Oferim o metodă eficientă de îndepărtare a ruginei de pe utilaje, echipamente, vehicule, mașini, grinzi etc.

Putem să îndepărtăm rugina prin metode de sablare de pe următoarele suprafeţe:

 

  1. Clădiri comerciale – Oferim servicii de îndepărtare a ruginei atât pe interiorul cât și pe exteriorul tuturor tipurilor de clădiri comerciale.
  2. Garduri şi balustrade – Putem elimina rugina de pe garduri şi balustrade ale unor proprietăţi rezidenţiale şi comerciale.
  3. Scări – Putem îndepărta rugina de pe scări din oţel pentru a restabili aspectul estetic și pentru siguranța locului de muncă sau a spațiilor dvs.
  4. Autoturisme şi alte vehicule – Rugina de pe vehicule poate fi periculosă. Din fericire, îl putem îndepărta pentru a vă ajuta să vă reparați şi să vă restauraţi mai ușor vehiculul.
  5. Utilaje, maşini și echipamente – Rugina poate afecta performanța și siguranța mașinilor și echipamentelor grele. Tehnologia noastră de îndepărtare a ruginei va îmbunătăți siguranța și calitatea mașinilor dvs., reducând astfel riscul pentru utilizatorii săi.

Tehnologia folosită

Pentru a ne permite să furnizăm o soluție completă de îndepărtare a ruginei echipa noastră foloseşte echipamente de sablare fără praf. Prin metodele de sablare umede sau uscate folosim granule premium și abrazive din mărgele de sticlă capabile să îndepărteze rugina și coroziunea dură, restaurând suprafețele în starea originală.

Sablare fără praf

Utilizarea apei și a unui produs chimic de înhibare a coroziunii în procesul de sablare se elimină praful produs de metodele tradiționale de sablare uscată, oferind alternativa ideală. Utilizarea apei contribuie la reducerea puterii de frecare, prevenind deformarea suprafeţelor.