curatare-industriala-prin-sablarecuratare-industriala-prin-sablare

Un serviciu revoluționar de îndepărtare a vopselelor

Alpin Shunt oferă servicii complete de îndepărtare a vopselelor, echipamentele performante făcând posibile îndepărtarea vopselei de pe orice suprafață tare. Tehnologia noastră de sablare uscată şi umedă este capabilă să îndepărteze orice tip de vopsea, eliminând simultan mai multe straturi, ceea ce îl face o soluție ideală pentru proiectele de renovare sau restaurare. Putem elimina vopselele de pe suprafeţe beton, cărămidă, suprafețe de lemn etc. fără utilizarea substanţelor chimice.

Putem să eliminăm vopseau de pe următoarele suprafeţe:

  1. Suprafețe din cărămidă – De la pereți de susținere până la fațade. Atunci când îndepărtăm vopseaua de pe cărămidă, monitorizăm cu atenție și ajustăm intensitatea sablării pentru tipul de cărămidă pentru a preveni deteriorarea profilului suprafeței.
  2. Suprafețe metalice – Totul de la scări până la grinzi structurale și balustrade. Tehnologia noastră de sablare abrazivă poate elimina vopseaua și rugina, redând suprafața originală.
  3. Proprietăți comerciale – Serviciul nostru de îndepărtare a vopselelor pentru proprietăți comerciale este soluția ideală pentru a expune suprafeţe din cărămidă și a crește puterea de atracție a afacerii dvs.
  4. Autoturisme vechi – tehnologia folosită de noi permite îndepărtarea vopselei şi a ruginii de pe caroseria autoturismelor de colecţie
  5. Piscine – Apa din piscină poate deterioara stratul de vopsea de pe pereţii piscinei, mai ales atunci când sunt folosite substanțe chimice pentru curățarea piscinelor. Alpin Shunt poate îndepărta stratul de vopsea deteriorat din piscine, pregătind pereţii pentru reparații şi revopsire.
  6. Podele & pereți – Pentru serviciile de îndepărtare a vopselei de pe podele sau pereţi vă asigurăm că nu se vor deteriora suprafețele respective.
  7. Alte suprafeţe
Îndepărtare vopsea
Restaurarea lemnului

Asistență de specialitate pentru îndepărtarea scurgerilor de vopsele și îndepărtarea marcajelor

Îndepărtarea profesională în condiții de siguranță a substanţelor periculoase rezultate în industria maritimă, minerit şi industria construcţiilor este un proiect care necesită multă cunoștințe și experienţă. Forța de muncă calificată de la Alpin Shunt are o vastă experiență în ceea ce privește eliminarea substanțelor periculoase, indiferent de natura lor.

Îndepărtarea marcajelor se realizează cu tehnologia noastră ecologică de sablare abrazivă, capabilă să îndepărteze liniile de marcaj fără a deteriora suprafețele originale. Oferind serviciile noastre de îndepărtare a vopselelor pentru clienți rezidențiali, comerciali, civili și industriali.

Tehnologia noastră

Alpin Shunt foloseşte tehnologia de sablare fără praf. Această tehnologie de curățare abrazivă uscată şi umedă, ecologică, este soluția perfectă pentru îndepărtarea vopselei la fața locului, nefiind necesară delimitarea și închiderea unităţii datorită unei perturbări minime cauzate zonelor înconjurătoare. Introducerea apei în procesul de sablare elimină producerea prafului rezultat ăn timpul folosirii metodelor tradiționale de sablare uscată, oferind alternativa ideală atunci când este nevoie de sablare în spații sensibile.

Sablare fără praf

Echipamentele noastre de înaltă calitate folosesc tehnologia cea mai modernă și pot fi folosite pentru a realiza proiecte de îndepărtare a vopselelor, producând cu 50% mai putine deșeuri, cu reducerea emisiilor de praf cu 95% în comparație cu metodologiile tradiționale de sablare. Sablarea fără praf reprezintă viitorul în pregătirea suprafeţelor şi este preferată printre metodele de îndepărtare a vopselei.