curatare-industriala-prin-sablarecuratare-industriala-prin-sablare

Motocompresor Kaeser Mobilair 82 - undă verde în zonele cu emisii reduse

Motocompresor Mobilair

Motocompresorul îndeplineşte, prin conceptul de procesare a gazelor evacuate, cele mai stricte valori privind emisiile din standardul IIIB respectiv TIER 4 final, pentru această clasă de putere.

Motocompresorul Mobilair M82 este echipat cu motor Kubota cu filtru de particule diesel, care respectă chiar şi cele mai stricte prevederi împotriva poluării aerului.

Are un sistem de antrenare de circa 55 kW. Acesta pune în mişcare blocul de compresie Kaeser cu şurub profil Sigma, furnizând debite identice, între 5,5 şi 8,4 m³/min, la presiuni maxime între 7 şi 14 bar şi asigură alimentarea cu aer comprimat necesară, pentru lucrări de sablare cu gheaţă uscată, de sablare cu nisip sau cu alte medii, de spălare cu aparat cu presiune apă rece/caldă.
Reglajul Anti-Frost, împreună cu un ungător încorporat pentru scule, asigură protecţia perfectă a sculelor conectate împotriva daunelor survenite prin corodare şi prin îngheţ, iar varianta noastră de pregătire a aerului comprimat cu răcitor suplimentar şi reîncălzire poate regla, fără trepte, temperatura optimă la ieşirea aerului comprimat pentru procesul respectiv, pentru aplicaţiile de sablare.

Astfel, este un motocompresor pentru construcţii fiabil şi prietenos cu mediul, potrivit pentru cele mai dificile condiţii de lucru şi agreat în orice zonă cu emisii reduse.

Motocompresorul portabil Mobilair M82 îndeplineşte cele mai stricte prevederi împotriva poluării aerului.

Contacteaza-ne acum pentru o estimare gratuita!

Specialiștii noștri va pot oferi gratuit detalii despre soluțiile care se potrivesc cel mai bine necesităților dvs., sau se pot deplasa la locația dvs. pentru o estimare gratuită.