curatare-industriala-prin-sablarecuratare-industriala-prin-sablare

Restaurarea lemnului la cele mai înalte standarde de calitate

Alpin Shunt oferă o soluție ecologică pentru restaurarea și pregătirea suprafețelor de lemn fără a folosi substanțe chimice dăunătoare sau care afectează integritatea și structura lemnului. Echipa noastră se poate deplasa la dvs., oferind confortul maxim necesar pentru clienții noştrii. Prin metoda noastră de sablare îndepărtăm vopsele, depuneri, materiale de etanșare și mucegai de pe toate tipurile de suprafețe de lemn. Oferim sablare specială pentru proiectele de renovare și de restaurare a clădirilor în funcţie de suprafaţa care necesită curăţare/restaurare.

Tehnologia noastră de restaurare a lemnului poate fi utilizată eficient pe următoarele suprafețe de lemn: clădiri cu pereţi din lemn, mobilă veche, uşi de lemn, tavane şi acoperişuri din lemn etc

Îndepărtare vopsea
Restaurarea lemnului

Tehnologia noastră

Deţinem echipamente profesionale de sablare cu medii uscate şi umede, oferind o soluție completă de restaurare a lemnului pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale. Această tehnologie de curățare abrazivă umedă sau uscată ecologică este soluția perfectă pentru toate proiectele re restaurare a suprafeţelor din lemn, eliminând necesitatea oprirea activităţiilor de producţie etc. şi cauzând un deranj minim în activitatea zilnică specifică locului.

Restaurare acoperişuri, podele, plafoane, mobilier din lemn

Utilizăm o varietate mare de medii de sablare cum ar fi nisipul, bicarbonatul de sodiu, gheaţă carbonică etc şi avem capacitatea de a regla presiunea echipamentului nostru pentru a ne asigura că eliminăm toate depunerile de pe suprafeţele din lemn, fără deteriorarea acestora. Indiferent dacă aveți nevoie de restaurarea acoperişelor, podelelor și a plafoanelor din lemn sau dacă aveți nevoie de restaurarea mobilierului,forța de muncă înalt calificată vă poate ajuta.