curatare-industriala-prin-sablarecuratare-industriala-prin-sablare

ICS 310 S - Sablare 100% Eco-Friendly

Sablare cu gheaţă carbonică

Procesul de sablare cu gheaţă carbonică este o metodă de curăţare modernă şi ecologică fără apă sau substanţe chimice. Această metodă non-abrazivă nu deteriorează suprafeţele şi nu produce deşeuri suplimentare. Sablarea cu CO2 este non-toxică şi precisă. Este o metodă de curăţare industrială rapidă, 100% ecologică care asigură eficienţă maximă şi nu afectează suprafaţa curaţată.
În plus, echipamentele pot fi curățate exact în locul în care se află, fără mutarea ori răcirea anterioară a acestora.Cu ajutorul acestei metode revoluţionare veţi obţine rezultate cu adevărat remarcabile în curățarea echipamentelor, zonelor de lucru și curățarea clădirilor ce urmează a fi restaurate. Pulverizarea cu gheaţă carbonică este o metodă uscată de curaţare.
Aceasta elimină majoritatea problemelor în cazul curăţării unităţilor de procesare sensibile la apă sau electricitate, putându-se executa lucrări sub o tensiune de până la 400V.

Aparatul de sablare cu gheaţă carbonică foloseşte peleţi de gheaţă (dioxid de carbon solid) pentru sablare. Gheaţa carbonică (gheaţă uscată) este dioxidul de carbon (CO2) convertit din stare lichidă în stare solidă prin reducerea controlată a presiunii şi a temperaturii (cca.- 78°C). Această tehnologie utilizează granulele de gheaţă carbonică ca material abraziv (dimensiuni de 3mm).

Procedeul de sablare cu gheaţă carbonică presupune proiectarea granulelor de gheaţă carbonică pe suprafaţa ce se doreşte a fi curăţată, prin intermediul aerului comprimat. În urma şocului termic depunerile nedorite (vopsea, lac, lipici, ulei, bitum, masă plastică, etc) se contractă, se crapă şi se desprind de suprafaţa în cauza. Gheaţa carbonică nu atacă suprafeţele.

Aparatul de sablat cu gheață carbonică IC310 S este un aparat foarte puternic, având o gamă largă de aplicații de curățare posibile.

ICS 310 S are un sistem integrat anti-colmatare. Rama din oțel inoxidabil și carcasa mașinii garantează o durată lungă de viață. Aparatul necesită costuri minime de întreținere chiar și în cele mai dificile condiții de funcționare. IC 310 S este ușor de manevrat: greutatea unității este de numai 75 kg.

Avantajele folosirii aparatului de sablat cu gheaţă carbonică ICS 310 S:

 1. Utilizează gheață carbonică din CO2 reciclat
 2. Procesul de curăţare este neabraziv, necoroziv
 3. Este ideală pentru curăţare în locurile greu accesibile
 4. Nu modifică caracteristicile fizice ale obiectului
 5. Nu lasă și nu produce deșeuri secundare
 6. Foloseşte o tehnologie curată, total ecologică
 7. Nu este necesară întreruperea procesului de producție pe perioade lungi
 8. Reduce timpii alocați procesului de curățare cu pâna la 50%-75%

Este aplicabilă în industria:

 1. Aerospaţială
 2. Constructoare de masini
 3. Renovări după incendii
 4. Alimentară
 5. Metalurgică
 6. Restaurări de monumente istorice
 7. Echipamente medicale
 8. Matriţe de injecţie
 9. Confecţionare de ambalaje
 10. Mase plastice
 11. Generatoare de curent
 12. Tipografii
 13. Produse din cauciuc
 14. Prelucrare produse lemnoase

Contacteaza-ne acum pentru o estimare gratuita!

Specialiștii noștri va pot oferi gratuit detalii despre soluțiile care se potrivesc cel mai bine necesităților dvs., sau se pot deplasa la locația dvs. pentru o estimare gratuită.