curatare-industriala-prin-sablarecuratare-industriala-prin-sablare

Sablarea tuturor tipurilor de suprafeţe metalice

Specializată în sablarea tuturor tipurilor de suprafeţe metalice pentru clienţii noştrii, echipa noastră poate restaura și pregăti o varietate de structuri metalice. Metodele noastre de sablare abrazivă curăță oțelul pentru a îndepărta vopseaua, rugina, grăsimea și murdăria pregătind suprafața pentru aplicarea vopselelor și straturilor de protecţie.

Folosim o varietate mare de materiale pentru sablare în funcţie de suprafeţele care necesită curăţate.

Sablarea abrazivă este o procedură importantă pentru orice proiect, produs sau structură din oțel. Oțelul nou sau vechi, care nu a fost supus unui tratament de sablare, nu va avea o suprafață bine pregătită pentru aplicarea vopselei sau a stratului de protecție, stratul de vopsea sau de protecţie nu aderă la suprafața metalică sau de oţel.

Servicii de restaurare industrială

În plus față de sablarea oțelului, echipa noastră vă poate ajuta cu o gamă largă de servicii de restaurare industrială din ţară, prin pregătirea suprafeței și îndepărtarea petelor. Folosind echipamente speciale ecologice și capabile să îndepărteze vopseaua, grundul, rugina, grăsimea și alți contaminanți, vă putem ajuta cu servicii diferite, de la curățarea rezervoarelor de depozitare și a caroseriei autoturismelor până la îndepărtarea coroziunii și îndepărtarea petelor de beton. Fie că este vorba despre o fabrică, o rafinărie petrochimică sau o fabrică de oțel, puteți avea încredere în metoda noastră de restaurare industrială pentru a obține cele mai bune rezultate.

Sablare metal